Treballem per a cobrir les teves necessitats

A dia d’avui, gràcies a un equip de personal qualificat, la nostra agència pot oferir als clients qualsevol tipus de transport nacional i internacional, amb totes les garanties de professionalitat, puntualitat i serietat. Així doncs, podem dir que el nostre treball ens avala.
El fet de disposar de taller propi fa que els nostres vehicles siguin revisats setmanalment, intentant així minimitzar qualsevol retard de lliurament.
Disposem de vehicles de reparació perfectament equipats perquè en qualsevol moment i en qualsevol punt, siguem capaços de desplaçar-nos amb urgència per procedir a la reparació d’avaries. Si no és possible, la nostra gòndola portavehicles fa lliurament del vehicle de substitució per seguir amb el treball a realitzar i evitar al màxim qualsevol contratemps.
Compromesos amb la cura del medi ambient, una de les nostres inquietuds és la renovació de vehicles per garantir que aquests disposin dels últims avenços en matèria de sostenibilitat.
A més, tots els nostres vehicles disposen de localitzador GPS per saber en qualsevol moment on es troba la seva mercaderia.